Странски книги – најнови изданија

Библиотеката изврши набавка на најнови изданија на странски книги од реномирани светски издавачи. Книгите може да ги пребарате на нашиот online каталог, за да проверите дали се достапни за изнајмување. На линкот можете да ја погледнете целата листа на најновите добиени странски книги.

Странски книги – најнови изданија