Репозиториум

Трудовите во Репозиториумот на УКИМ се внесуваат согласно утврдени правила. Кликнете на следниот линк, за да прочитате како правилно да ги внесете трудовите во Репозиториумот.

Правила за внесување трудови во Репозиториумот на УКИМ

За да прочитате како да се најавите во Репозиториумот, кликнете ТУКА

За да погледнете видео пример како се внесуваат трудовите, кликнете ТУКА